Tel: 02/228-22-63
Fax: 02/228-22-64
E-pošta: tajnistvo@zasrce-mb.si
Uradne ure: pon 9-12h in sre 9-14h
Društvo za zdravje srca in ožilja za Maribor in Podravje
Pobreška cesta 8
2000 Maribor
Satelitska slika lokacije
Domača stran
O društvu
Dejavnost
Članstvo
Ugodnosti članstva
Projekti
Fundacija
Publikacije
Minute za srce
Galerija
Posvetovalnica ZA SRCE
»Posvetovalnica ZA SRCE« v okviru Društva za zdravje srca in ožilja je odprla svoja vrata ob Svetovnem dnevu srca, leta 2011, na tedanji lokaciji društva na Partizanski cesti 12/II. Takšne samostojne posvetovalnice so spoznali že v različnih krajih Slovenije, mi pa smo svetovanje priključili meritvam dejavnikov tveganja na terenu. Sedaj smo na novi lokaciji, na Pobreški cesti 8, zbrali ekipo zdravnikov, ki bodo delali menjaje. Želimo, da bi ljudje zastavljali vprašanja, kako preprečiti srčnožilne bolezni, šele nato kako jih zdraviti. Vsi, ki delamo z bolniki vemo, da jih muči veliko vprašanj, dvomov in bojazni, ki jih lahko odpravimo že s kratkim zaupnim pogovorom. Našim članom in nečlanom nudimo željeno pomoč, radi pojasnjujemo in razjasnjujemo, vendar si posvetovalnice nismo zamislili kot ambulanto za drugo mnenje oz. izvedenska mnenja in ne izdajamo izvidov.

Prijave sprejemamo na sedežu društva v času uradnih ur. Člani našega društva bodo imeli prednost pred drugimi zainteresiranimi, če bo število prijavljenih preveliko.

Na sedežu društva Pobreška c. 8 so prostori v pritličju in prvem nadstropju, v bližini je avtobusno postajališče. Tisti, ki radi nakupujejo lahko parkirajo pri Europarku, sicer pa tudi v garažni hiši UKC Maribor.